Älskar du både hästar och poddar? Här samlar vi de bästa poddarna för hästälskare!

Vi älskar podcasts, eller poddar som de ofta kallas, oavsett ämne — men allra bäst tycker vi om de som handlar om just ridsport och hästhållning som hobby. I den här artikeln samlar vi alla våra bästa poddar som handlar om hästar.

Bästa poddarna för hästälskare

Här är våra favoritpoddar som handlar om hästar och ridsport:

1. Ridsportpodden

Från tidningen Ridsport kommer den omtyckta Ridsportpodden, som vi tycker förtjänar en förstaplats tack vare sitt intressanta innehåll och för att de publicerar nya avsnitt regelbundet. 2021 täckte de dessutom OS i Tokyo, riktigt kul att lyssna på!

Lyssna på Ridsportpodden:


2. Hästpodden

Hästpodden erbjuder många intressanta avsnitt och är nog bäst på att pumpa ut nya avsnitt för oss hästälskare. Programledare är Anna Wallberg och Pernilla Jennesäter, båda två dressyrtränare och tävlingsryttare.

Lyssna på Hästpodden:


3. Ridpodden

Tyvärr nedlagd sedan 2018, men den här podden från P3 är ändå värd att lyssna på då de har bra avsnitt med intressanta intervjuer och samtalsämnen. Programledare var Ulrika Lindqvist och Lisen Bratt Fredricson.

Lyssna på Ridpodden:


Tips på hästpoddar

Har du några tips på hästpoddar som inte är med i listan? Lämna gärna en kommentar eller skicka ett meddelande till oss, så fyller vi på så snabbt vi kan!


Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller andra typer av misstag på sidan. Vi gör alltid vårt bästa och arbetar för att informationen ska vara korrekt och aktuell.